Trabzon'da Örtü Yangını

Trabzon'un merkeze bağlı Akyazı Beldesi'nde çalılık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden...

Trabzon'un merkeze bağlı Akyazı Beldesi'nde çalılık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu.

Edinilen bilgiye göre Akyazı Spor Tesisleri Komleksinin yapıldığı deniz alanın karşısında bulunan yamaç kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Havanın aşırı sıcak olması münasebetiyle çalılık alanda başlıyan yangın kısa sürede büyürken Trabzon Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yoğun bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı.

Yangın yerinin eğilimli olması münasebetiyle itfaiye ekipleri zaman zaman zor anlar yaşarken, suyun yanı sıra kazma kürekle de müdahale edilmesi dikkat çekti.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 20 ton su kullanılan ve 3 ekiple müdaha edilen yangın çevrede paniğe neden oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: