Trabzon'da sokak hayvanlarının öldürüldüğü iddiası

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu: "Konu ile ilgili tarafımdan inceleme talimatı verilmiş olup, olayın sorumluları hakkında gereği yapılacaktır"

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat ilçesinde sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğü iddiasına ilişkin inceleme talimatı verdiğini, olayın sorumluları hakkında gereğinin yapılacağını bildirdi.

Ustaoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Akçaabat'ta savunmasız sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürülmesi olayı ile ilgili medyaya yansıyan görüntülerin kendilerini ziyadesiyle üzdüğünü belirtti.

Vali Ustaoğlu, konu ile ilgili inceleme talimatı verdiğini vurgulayarak, olayın sorumluları hakkında gereğinin yapılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: