Trabzon'da Trafik Kazaları MOBESE'ye Yansıdı

Trabzon'da sürücüler ve dikkatsiz yayalar yüzünden özellikle kavşaklarda meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

Trabzon'da sürücüler ve dikkatsiz yayalar yüzünden özellikle kavşaklarda meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarınca kaydedildi. İl Emniyet Müdürlüğünce kentte yaşanan asayiş olaylarının daha kolay çözülmesi ve suçların önlenmesi amacıyla kurulan sabit ve hareketli Mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu kameraları, Trabzon'da bu yıl çeşitli semtlerde yaşanan çok sayıda trafik kazasını kaydetti. Trabzon Valiliğince basına dağıtılan görüntülerin incelenmesi sonucu, kentte trafik kazalarının genellikle Atapark, Moloz, Erdoğdu ve Tanjant yolu üzerinde bulunan kavşaklar ile Çömlekçi Mahallesi'ndeki tünel çıkışında yaşandığı gözlendi. Kavşaklardaki kazaların özellikle aşırı hız, kırmızı ışık ve takip mesafesi ihlali ile dönüş kurallarına uyulmaması sonucu yaşandığı görülüyor. Görüntülerde, aşırı hızla ilerleyen bir otomobilin sürücüsünü kontrolü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpması, Trabzon sahil yolunda ıslak ve kaygan zeminde bariyerlere çarpan bir araçtan hasarını incelemek için inen sürücüye arkadan gelip ıslak zeminde duramayan bir kamyonetin çarpması ve Tanjant yolunda karşıdan karşıya dikkatsizce geçen bir yaya hızla gelen bir münibüsün çarpması görülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: