Trabzon'da trafik kazası: 2 ölü, 14 yaralı

Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, akşam saatlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) C kapısı karşısında meydana geldi. Karadeniz Sahil Yolu'nda Rize'den Trabzon istikametine seyreden ve sürücüsü belirlenemeyen 61 S 0547 plakalı fabrikada çalışan işçileri taşıyan servis minibüsü, iddiaya göre yoldaki köpeğe çarpmamak için manevra yaptığı sırada aynı istikamette seyreden Hüseyin Kelekçi idaresindeki 60 AR 732 plakalı yük kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybolan minibüsün sağ tarafıparçalanırken her iki araç da yol kenarındaki kaldırıma çarparak durabildi.

Reklam
Reklam

Kazada Kenan Akbulut (45) ile Alaattin Aydemir (46) hayatını kaybederken İbrahim Gülay, Hüseyin Serencam, Muhammet Aydın, Cem Karslı, Erol Yılmaz, Veysel Kandemir, Necmi Yavuz, Serdar Demir, Necmi Can, Adem Akgün, Halil Kuşdil, Adnan Yılmaz, İlkay Bostan ve Ahmet Kurtkaya yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla KTÜ Tıp Fakültesi ve Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ve jandarma ekipleri bir başka kazaya sebebiyet vermemek için yolda geniş tedbir alırken meraklı vatandaşlar güvenlik güçlerine zaman zaman zorluk yaşattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler: