Trabzon'da Uyuşturucu Ticareti Yapmaktan Bir Kişi Tutuklandı

Trabzon’da şüpheli bir araçtan atılan poşet içerisinde bin 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi....

Trabzon’da şüpheli bir araçtan atılan poşet içerisinde bin 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişiden biri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ile mücadele suçuna yönelik yapılan istihbari çalışmalarda; Doğu Anadolu Bölgesi’nden bulunan illerden temin edilen esrar maddelerin Trabzon’a getirilerek piyasa sürüleceği bilgisine ulaşıldı. Bu çerçevede şehre giriş yapan araçlar üzerinde yapılan kontrollerde 06 DL 3131 plakalı araçtan dışarı atılan poşet içerisinde bin 500 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan O.D. isimli şahıs serbest bırakılırken, G.E. isimli şahıs ise çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: