Trabzon'da Yapılacak Otel Projesi

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon'da yapılması planlanan otele ilişkin "Arap girişimci Al Rubeaan'ın bir an önce yapıma

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, Trabzon'da yapılması planlanan otele ilişkin "Arap girişimci Al Rubeaan'ın bir an önce yapıma başlaması gerekir" dedi.

Haydar Revi, İl Genel Meclisi'nin kasım ayı toplantısında yaptığı konuşmada, Arap girişimci Al Rubeaan'a İl Genel Meclisi kararı ile otel yapımı için arsa tahsisi yapıldığını belirterek, "Arap girişimci Al Rubeaan'ın bir an önce yapıma başlaması gerekir. Sondaj çalışmaları için başvuru yapıldı. Bütün Trabzon'un merak ettiği konuyu meclisimiz de merak edip takibini yapıyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Al Rubeaan'ın Yalıncak Belediyesi'nden sondaj için izin talebinde bulunduğunu ifade eden Revi, "Biz yatırımcıya zorluk değil, kolaylık çıkartan bir pozisyonda olmalıyız. Bu anlamda her türlü kolaylık sağlanıyor. Yatırımcının da sorumluluğunu yerine getirmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.

TBMM'de görüşülmesine başlanan büyükşehir yasa tasarısına da değinen Revi, "Trabzon için büyükşehir hayalimizdi, gerçekleşiyor" ifadesini kullandı.

Muhabir: Tuncay Bekar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: