Trabzon'daki Büfeci Cinayeti Davası

Trabzon'un Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde 11 Şubat günü işyerinde bıçaklanarak öldürülen büfe sahibi Nizamettin...

Trabzon'un Gülbaharhatun Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde 11 Şubat günü işyerinde bıçaklanarak öldürülen büfe sahibi Nizamettin Gültekin'in katıl zanlısı Hasan Yüksel çıktığı ilk duruşmada olay anında ne yaptığını hatırlamadığını söyledi.

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmada tutuklu sanık Hasan Yüksel hazır bulundu. Duruşmadaki ifadesinde olay sırasında ne yaptığı hatırlamadığını belirten Yüksel, maktülün kendisine iyilik bile yaptığını söyledi. Olay tarihinde yurt dışına çıkmak için Trabzon'a geldiğini ve sık sık maktül Nizamettin Gültekin'in büfesine gidip gelmeye başladığını ifade eden Yüksel "Maktül Nizamettin'in bana karşı hiç bir zaman olumsuz davranışı olmadı. kendisinden iyilik bile gördüm. Eşimin yurt dışında oluşu ve benim normal yollardan yurt dışına çakamayışım ve paramın olmayışından dolayı pskikolojik bunalıma girdim. Olay günü büfede bira içtim. Daha sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum. sonradan baktığımda elimde bir bıçak vardı. Bıçakla birlikte daha sonra Ankara'ya gittim. Bıçağı burada çöp kutusuna attım" dedi.

Reklam
Reklam

Duruşma sırasında maktül Nizamettin Gültekin'in yakınları, sanığa saldırıp tepki göstermeleri üzerine maktül yakınları sakinleştirilmeye çalışıldı. Maktül yakınları uzun süre sakinleştirilememesi üzerine mahkeme heyeti duruşmanın sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için kendilerini dışarı çıkarttı.

Olayla ilgili 14 tanık dinlenirken mahkeme heyeti eksiklerin tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: