Trabzon'daki Silahlı Soygun

Trabzon'un Yalıncak beldesinde, bir markete girerek iş yeri sahibinin üzerindeki ve kasadaki parayı aldığı iddia edilen silahlı ve maskeli şüpheli

Trabzon'un Yalıncak beldesinde, bir markete girerek iş yeri sahibinin üzerindeki ve kasadaki parayı aldığı iddia edilen silahlı ve maskeli şüpheli yakalandı.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir süre önce, kent merkezine bağlı Yalıncak Belde Belediyesi yanında bulunan İsmail Köksal Kodan'ın işlettiği markete giren ve elindeki yarı otomatik tüfekle tehdit ettiği Kodan'ın cebinde ve marketin kasasındaki parayı alan kar maskele kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran jandarma, tanıklarca teşhis edilen ve söz konusu soygun olayına karıştığı ileri sürülen S.Ö'yü, Cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına aldı. Evindeki aramada bir ruhsatsız tabanca ele geçirilen zanlının olayda kullandığı tüfek ise bulunamadı.

Reklam
Reklam

Jandarmadaki ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenilen şüpheli S.Ö, jandarmadaki işlemlerinin ardından Trabzon Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

Marketteki soygun, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenmişti.

Muhabir: Tuncay Bekar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: