Trabzonlu taraftarlarla Burak Yılmaz arasında gerginlik

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor İstanbul’a gelirken Burak...

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor İstanbul’a gelirken Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Atatürk Havalimanı’ndan çıkış yapan kafile otobüse bindiği anda Burak Yılmaz ile taraftarlar arasında tartışma çıktı.

Bordo-mavili taraftarlar, obüsün içinde yer alan Burak’ın kendilerine bakması için cama vurunca golcü oyuncu bu duruma tepki gösterdi. Taraftarların, “Sen artist misin ?” sözleri üzerine ortam iyice gerildi. Bu duruma sinirlenen ve tepki gösteren Burak Yılmaz’ı arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Burak'ın tepkisi üzerine taraftarlar da takım otobüsünü yumrukladı.

Reklam
Reklam

ZOKORA'YA SEVGİ

Öte yandan kafile havalimanına geldiği zaman Süper Final’in ilk haftasında Emre ile gerginlik yaşayan ve Trabzon’da da bu gerginliği devam ettiren Zokora’ya taraftarlar yoğun ilgi göstererek omuzlarına aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: