Trabzonlu voleybolseverleri ağırladı

Torul Gençlerbirliği voleybol takımı tribün temsilcisi (Akrepler) Veysel Küçüköner...

Torul Gençlerbirliği voleybol takımı tribün temsilcisi (Akrepler) Veysel Küçüköner, Trabzon'dan Fenerbahçe maçını izlemek için Torul'a gelen yaklaşık 20 kişilik voleybolseveri maç sonunda ağırladı.

Trabzon ve Gümüşhane'nin aynı bölgenin ki şehri olarak sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda sıkı bağları bulunduğunu kaydeden Küçüköner, bu sıkı dostluğu spor alanında da sürdürmek istiyoruz, şahsım koyu bir Trabzonspor taraftarı aynı şekilde Gümüşhane'de ve Torul'da da bir çok futbolsever Trabzonspor'u destekliyor bu sevgiye karşılık Trabzonlu genç voleybolseverlerin bizleri yalnız bırakmaması da çok anlamlı bir jest. Kendilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Trabzon'lu voleybolsever gençlerde Torul'da kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı tribün temsilcisi Veysel Küçüköner'e teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz