Trabzonlu Zokora'nın Hakaret Davası

Trabzonspor oyuncularından Zokora'ya basın yoluyla hakeret ettiği gerekçesiyle yargılanan A.A. 3 bin 880 lira para cezasına çarptırıldı. 

Trabzonspor oyuncularından Zokora'ya basın yoluyla hakeret ettiği gerekçesiyle yargılanan A.A. 3 bin 880 lira para cezasına çarptırıldı. Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın duruşmasına, tarafların avukatları katıldı. Mahkeme, 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan A.A'ya, basın yoluyla hakaret suçundan 194 gün hapis cezası verdi. Mahkeme daha sonra hapis cezasını, 3 bin 880 lira para cezasına çevirdi. Trabzonspor'un Fildişi Sahili Cumhuriyeti vatandaşı oyuncusu Didier Zokora'ya, bir televizyon kanalında hakaret ettiği iddiasıyla A.A. hakkında dava açılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: