Trabzonspor: 0 – Beşiktaş: 0

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluTrabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Cech,...

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Cech, Zokora, Soner, Adrian, Olcan, Halil, Henrique
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, İbrahim Toraman, Emre Özkan (Dk. 37 Gökhan Süzen), Oğuzhan, Fernandes, Olcay, Holosko, Niang
Sarı kart: Dk. 38 Zokora (Trabzonspor)

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

Trabzonspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Emerson ile takımdan ayrı çalışmalarına karar verilen Janko ve Yasin maç kadrosunda yer almadı. Genç teknik adam, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa maçında ilk 11’de görev verdiği Giray, Sapara ve Colman ile ikinci yarıda sahaya sürdüğü Alanzinho’yu bu maçta yedek soyundurdu. Kafkas, yine o maçta ilk 11’de savunmada görev verdiği Celutska ile genç futbolcu Abdullah Karmil’i ise 18 kişilik kadroya almadı. Kafkas, Beşiktaş karşısında bu futbolcuların yerine Bamba, cezası biten Marek Cech, Soner ile son 3 resmi maçta forma şansı tanımadığı Adrian’ı ilk 11’de sahaya sürdü.

Reklam
Reklam

Beşiktaş’ta ilk 11’de sahaya çıkacağı açıklanan kaleci McGroger, maç öncesi ısınırken bileğinden sakatlandı ve 18 kişilik kadrodan çıkartıldı. Tecrübeli kalecinin sakatlanması üzerine de kaleye Cenk geçti.

Beşiktaş sezonu kapatan İsmail, Uğur ve Almeida’nın yanı sıra Dentinho’dan yoksun olarak Trabzon’a geldi. Konuk ekipte sakatlıkları geçen Oğuzhan ilk 11’de forma şansı bulurken, Necip ise yedek soyundu. Fenerbahçe derbisinde sol el 5. tarak kemiği kırılan Hilbert de takımdaki yerini aldı.

Ligde başarısız sonuçlar alan Trabzonspor’da taraftarlar kale arkası tribünde “Öldük hergün bin kere, oynayın artık bir kere’ yazılı pankart açtı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener maça gelmezken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ise müsabakayı protokol tribününden izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

7. dakikada ceza sahası önünden kullanılan serbest atışta Adrian’ın şutu üst direği yalayarak auta gitti.

19. dakikada sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasına ortasını yaptı, Holosko arka direkte şutunu attı, top kaleci Onur'da kaldı.

Reklam
Reklam

24. dakikada Mustafa’nın uzun pasıyla solda topla buluşan Henrique rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girdi, şutunda kaleci Cenk topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

29. dakikada Niang sol kanattan ceza sahası önüne kadar geldi, şutunu attı ama top az farkla üstten auta çıktı.

40. dakikada Fernandes’in sağdan kullandığı köşe atışına arka direkte İbrahim Toraman kafayı vurdu, top az farkla yandan auta gitti.

Kalan dakikalarda da gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: