Trabzonspor: 0 – Eskişehirspor: 3

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Adil SinemTrabzonspor: Onur 4, Serkan 3,...

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Adil Sinem

Trabzonspor: Onur 4, Serkan 3, Giray 3, Bamba 4, Emerson 3, Colman 4, Soner 3 (Dk. 46 Emre 3), Adrian 4 (Dk. 76 Sapara 3), Olcan 3, Halil 4, Janko 3 (Dk. 70 Yasin 3)

Eskişehirspor: Boffin 6, Veysel 7 (Dk. 70 Akaminko 5), Servet 8, Diego 7, Dede 8, Hürriyet 7, Alper 8 (Dk. 78 Burhan 5), Tello 7, Malecki 6 (Dk. 58 Mehmet 5), Kamara 8, Necati 8

Gol: Dk. 25 Kamara, Dk. 29. Necati, Dk. 65 Servet (Eskişehirspor)
Sarı Kart: Dk. 15 Soner, Dk. 77 Serkan, Dk. 89 Bamba (Trabzonspor), Dk. 32 Veysel, Dk. Kamara (Eskişehirspor)

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor ile Eskişehirspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçı konuk takım 3-0 kazandı.

65. dakika gelişen atakta Eskişehirspor’un deneyimli savunma oyuncusu Servet, rakip sahada topla buluştuktan sonra Trabzonspor defansından 3 kişi çalımladı ve şutunu attı, top kaleci Onur’un üzerinden filelere gitti: 0-3.
88. dakikada Olcan’ın soldan kaleye paralel gönderdiği topa arka direkte Halil dokunamayınca, bordo-mavililer önemli bir fırsattan yararlanamadı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç Eskişehirspor’un 3-0’lık galibiyeti ile sona erdi.

NOTLAR

Eskişehirspor’un Servet ile bulduğu golü bordo-mavili taraftarların büyük bir kısmı alkışladı. Bu dakikadan sonra protokol tribününde yönetime yönelik tepkiler oldu. Taraftarların tepkisinin ardından Başkan Sadri Şener tribünden ayrıldı.
Trabzonspor, bu sonuçla bu sezon bir maçta kalesinde ilk kez 3 gol gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz