Trabzonspor: 0 – Mersin İdmanyurdu: 1

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Mustafa İlker Coşkun, Nihat Mızrak, Serdar AkçerTrabzonspor: Onur, Serkan, Bamba, Celutska,...

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Nihat Mızrak, Serdar Akçer
Trabzonspor: Onur, Serkan, Bamba, Celutska, Emerson, Zokora, Sapara, Yasin, Olcan, Soner, Janko
Mersin İdman Yurdu: Sehiç, Josef Boum, Stepanov, Serkan, Mustafa, Ivan De Souza, Ben Yahia, Hakan, Murat Erdoğan, Culio, Mert Nobre
Gol: Dk. 14 Mert Nobre (Mersin İdman Yurdu)

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Trabzonspor ile Mersin İdman Yurdu arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı konuk takımın 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Reklam
Reklam

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Tolga, Giray, Colman, Mustafa ve Halil maç kadrosunda yer almadı. Marek Cech, Robert Vittek ve Adrian ise 8 yabancı sınırlamasından dolayı 18 kişilik kadroya alınmadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdaki yerine alamayan genç futbolcu Soner Aydoğdu’yu ilk 11’da sahaya sürdü. Tecrübeli teknik adam, hazır olmadığı için daha önceki maçlarda kısa süre görev alan golcü futbolcu Janko’yu da ilk 11’de sahaya sürdü.

Güneş, Giray Kaçar ve Mustafa Yumlu’nun yokluğunda savunmanın göbeğinde Bamba’nın yanında Celutska’ya görev verdi.

Mersin İdman Yurdu’nda ise daha önce Trabzonspor’da da forma giyen İbrahima Yattara, sakatlığı nedeniyle maç kadrosunda yer almadı.

Müsabakayı bordo - mavili takımın cezası nedeniyle bayan ve çocuk taraftarlar seyretti. Trabzonspor, bu karşılaşmayla 3 maçlık seyircisiz oynama cezasını tamamladı.

14. dakikada Culio’nun pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Mert Nobre şutunu attı, yan direğe çarpan top filelere gitti: 0 - 1.

Reklam
Reklam

23. dakikada Ivan De Souza’nın sol taraftan kullandığı köşe atışına Stepanov ön direkte kafayı vurdu, top az farkla üstten auta gitti.

41. dakikada Mersin İdman Yurdu'ndan Murat Erdoğan’ın sağ çaprazdan şutunu kaleci Onur, mükemmel uzanarak köşeden kornere çeldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maçın ilk yarısı Mersin İdman Yurdu'nun 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: