Trabzonspor: 1 – Orduspor: 0

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Muddusi Müftüoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Arkın AkgölTrabzonspor: Onur 7, Serkan 7,...

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Muddusi Müftüoğlu, Mustafa Emre Eyisoy, Arkın Akgöl

Trabzonspor: Onur 7, Serkan 7, Mustafa 6, Giray 7 (Dk. 82 Bamba ?), Cech 6, Zokora 6, Soner 7, Volkan 6, Alanzinho 4 (Dk. 46 Adrian 8), Olcan 7, Henrique 4 (Dk. 63 Halil 8)
Orduspor: Fornezzi 6, Ferhat Çökmüş 4, Ayila Yusuf 4, Iniguez 4, Ferhat Öztorun 5, Ali Çamdalı 5, Nizamettin 5, Stancu 4 (Dk. 66 Romero 3) Dk. 81 Atilla ?), Umbides 4 (Dk. 84 Şamil ), Barral 5, Hasan 5

Gol: Dk. 71 Halil (Trabzonspor)
Sarı Kart: Dk.1 Ferhat Çökmüş, Dk. 64 Stancu (Orduspor), Dk. 60 Giray (Trabzonspor)

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda Trabzonspor ile Orduspor arasında oynanan maç ev sahibi takımın 1-0 galibiyeti ile tamamlandı.

52. dakikada Ferhat Öztorun sol kanattan ortasına ceza sahası içerisinde Barral kafayı vurdu, yerde seken top az fakla yandan auta gitti.
63. dakikada Adrian sol kanattan ceza sahası içerisine gönderdiği topa Nizamettin ters bir kafa vuruşu yaptı, ancak kaleci Fornezzi son anda topu köşeden çıkararak mutlak bir golü önledi.
70. dakikada Volkan soldan ceza sahasına girdi ve pasını Halil’e artardı, bu futbolcunun dönerek şerden vuruşunda top direğin dibinden auta gitti.
71. dakikada Adrian’ın sağdan ceza sahası içerisine gönderdiği topu Halil altı pas içerisinden filelere gönderdi: 1-0.
80. dakikada bir hava topunda çarpışarak kafalarından yaralanan Trabzonsporlu Giray ve 66. dakikada oyuna giren Ordusporlu Romero maça devam edemedi. Her iki futbolcu da saha içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü.
83. dakikada Halil’in ara pasında Volkan defansın arkasına sarktı ve kaleciyle karşı karşı kaldı, ancak topu kontrol edemeyince önemli bir fırsattan yararlanamadı.
90. dakikada Adrian'ın sert şutunda kaleciden dönen topu önünde bulan Olcan, müsait pozisyonda meşin yuvarlağı yandan dışarı attı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç Trabzonspor'un 1-0'lık galibiyeti ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz