Trabzonspor: 1 Sanica Boru Elazığspor: 0

Stat: Hüseyin Avni AkerHakemler: Yunus Yıldırım, İsmail Şencan, Volkan NarinçTrabzonspor: Tolga, Serkan, Mustafa, Bamba, Celutska,...

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Yunus Yıldırım, İsmail Şencan, Volkan Narinç
Trabzonspor: Tolga, Serkan, Mustafa, Bamba, Celutska, Zokora, Soner, Alanzinho, Yasin, Henrique, Vittek
Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Adem, Spahija, Bilica, Zeegelaar, Sezer, Bülent, Murat, Köksal, Faubert, Herve Tum
Gol: Dk. 40 Vittek (Trabzonspor)

Spor Toto Süper Lig’in 2. Haftasında Trabzonspor ile Sanica Boru Elazığspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0’lık üstülüğü ile tamamlandı.

Reklam
Reklam

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Giray, Sapara ve Volkan maç kadrosuna alınmadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Henrique ve Vittek’i takımının gol umutları olarak ilk 11’de sahaya sürdü. Videoton maçında forvette görev verdiği Halil Altıntop’u ise yedek soyundurdu.

Güneş’in ilk 11’de şans vermediği bir diğer sürpriz isim ise Olcan Adın oldu. Güneş, bordo-mavili takımın orta sahadaki önemli isimlerinden Colman’ı da maç kadrosuna almadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş de cezası nedeniyle kulübedeki yerini alamadı. Tecrübeli teknik adam, müsabakayı tribünden takip etti.

Sanica Boru Elazığspor'da ise Sedat Bayrak geçen hafta Fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart cezası nedeniyle bu maçta forma giyemiyor.

Trabzonspor’un cezası nedeniyle müsabakayı bayan ve çocuk taraftarlar izliyor.

8. dakikada Serkan Balcı sağdan ceza sahasına girdi, şutun kaleci Ivesa kornere yumrukladı.

22. dakikada Soner’in ceza sahası önünden kullandığı serbest vuruşta, baraja çarpan top üsten az farkla auta gitti.

40. dakikada Celustka’nın soldan ortasına altı pas içerisinde kalabalık savunma arasında Vittek dokunda ve top filelere gitti: 1 - 0.

Reklam
Reklam

42. dakikada Faubert’in ceza sahası içerisinden şutunda Zokora yatarak önledi. Elazığsporlu futbolcular pozisyonun penaltı olduğu gerekçesiyle hakeme itiraz etti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabakanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: