Trabzonspor 502 Gün Sonra Bayan Taraftarı İle Kazandı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 2. hafta maçında sahasında Beşiktaş'ı bayan taraftarı önünde 1-0...

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 2. hafta maçında sahasında Beşiktaş'ı bayan taraftarı önünde 1-0 mağlup eden Trabzonspor, evindeki 502 günlük derbi özlemine son verdi.

Şampiyonluk Grubu'na mağlubiyetle başlayan iki ekibin mücadelesinde 3 puanı Trabzonspor bayan taraftarı önünde kazandı. Karadenis ekibinin cezası nedeniyle bayan taraftarların alındığı karşılaşmada bordo-mavili takım sahasındaki 502 günlük derbi özleminede son verdi. Evinde 7 Kasım 2010'da en son Galatasaray'ı 20'lı skorla mağlup eden Trabzonspor, bayan taraftarlarının önünde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ederek uzun süren derbi hasretine son verdi.

Reklam
Reklam

BU SEZON İLK DERBİSİNİ KAZANDI

Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor bu sezon evinde, İstanbul'un 3 büyük takımı karşısında ilk galibiyetini aldı. Süper Final'in 2. haftasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden bordo-mavili takım bu sezon sahasında oynadığı Spor Toto Süper Lig maçlarında maçların da ise Beşiktaş'a 1-0, Galatasaray'a 3-0 ve Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak 8 puan kaybederek zirve yarışında yara almıştı.

SADRİ ŞENER: "ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ BİZİ AVRUPA'YA TAŞIYACAK SONUÇLARI ELDE ETMEK"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Süper Final'de öncelikli hedeflerinin kendilireni Avrupa Kupalarına taşıyacak sonuçları elde etmek olduğunu söyledi. Şener, "Kendi sahamızda üst üst oynayacağımız maçlardan biri olan Beşiktaş maçını kazanarak bu hedefimizi gerçekleştirme adına önemli bir adım attık. Galatasaray maçınıda kazanarak sahamızkadi 6 puan hedefimizi yakalamak istiyoruz. Avrupa yolunda bu alacağımız szonuçlarını bize önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

BAYANLAR ERKEKLERİ ARATMADI

Trabzonspor'un bayan taraftarları Beşiktaş karşısında takımlarını yanlız bırakmayarak erkek taraftarları aratmadılar. Bu konudaki rekoru elinde bulunduran bordo-mavili bayanlar taraftarlar, takımlarının Beşiktaş karşısında da yanlız bırakmadı. 21 bin 727 kadın ve çocuk taraftar maçı izleyerek takımlarına büyük bir destek verdi.

Reklam
Reklam

GALATASARAY MAÇI HAZIRLIKLARI YARIN BAŞLIYOR

Beşiktaş galibiyetinin ardından günü izinli olarak geçiren Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarına 23 Nisan Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde saat 12.00'de yapacağı çalışma ile başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: