Trabzonspor, Akhisar'la Aklanmak Istiyor

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, yarın sahasında Akhisar Belediyespor...

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, yarın sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçı kazanarak kötü gidişe bir son vermek istiyor. Üst üste yaşanan puan kayıpları ve yönetim içerisindeki sorunlar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren bordo-mavili camia, Ege temsilcisi karşısında alacağı galibiyetle moral bulmayı hedefliyor.

Ligdeki son galibiyetini 7. haftada sahasında ağırladığı Kasımpaşa karşısında alan Trabzonspor, o müsabakanın ardından oynadığı Beşiktaş, Bursa ve Medical Park Antalyaspor maçlarından 3 puan çıkartamamıştı. Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, 9. haftada sahasında Bursaspor’a 1-0, 10. haftada da deplasmanda Medical Park Antalyaspor’a son 5 dakikada yediği gollerle 2-1 mağlup olmuştu.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta yönetim içerisinde de ciddi bir kriz yaşayan Karadeniz ekibinde, Başkan Sadri Şener’in dün şehre gelip yönetimle yaptığı toplantının ardından sular duruldu. Yönetim içerisindeki sıkıntıyı tatlıya bağlayan bordo-mavili camia, Akhisar Belediye maçını kazarak sahadaki kötü gidişi de sonlandırmayı hedefliyor.

Bu önemli maç öncesi bordo-mavili ekipte sakatlığı devam eden kaleci Tolga ve sarı kart cezalısı Bamba dışında eksik bulunmuyor. Akhisar karşısında kadroda önemli bir revizyon yapması beklenen teknik direktör Şenol Güneş’in Bamba’nın yokluğunda savunmada Mustafa Yumlu’yu ilk 11’de sahaya sürecek.

Güneş’in ayrıca sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan, ancak hafta içerisindeki idmanlarda as kadroda denediği Gustavo Colman’a da Akhisar Belediye karşısında forma vermesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın, forvette ise Halil ve Janko ikilisini görevlendirileceği düşünülüyor. Gribal enfeksiyon nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçında forma giyemeyen Marek Sapara’nın da bu hafta ilk 11’deki yerini alması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener, saha sonuçları olarak iyi gitmediklerini, ancak bu durumu aşacaklarına inandığını söyledi. Kaliteli ve zengin bir kadroları olduğunu ifade eden Şener, “Kadromuza tek tek baktığımızda iyi isimlerden oluşuyor. Bazı mevkilerde iki-üç oyuncumuz var. Yedek kulübesinde bir takımımız daha var neredeyse. Saha sonuçları nedeniyle hem hocada hem de takımda demoralizasyon var. Ama bu kadro bu durumu aşacak düzeydedir. Şunda tek sıkıntı saha sonuçları ve o da düzelecektir." dedi.

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak maç saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını ise Serkan Akal ve Erdem Bayık yapacak.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Serkan, Giray, Mustafa, Emerson, Zokora, Colman (Soner), Sapara, Adrian, Halil (Yasin) ve Janko.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz