Trabzonspor, Balıkesir'e Gitti

 Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Trabzonspor kafilesi Balıkesir'e hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Trabzonspor kafilesi Balıkesir'e hareket etti. Balıkesir'e gitmek isteyen Trabzonspor kafilesini taşıyacak uçak, sis ve rüzgar nedeniyle Trabzon'a inemedi. Kafile, karayoluyla Samsun'a geçerek, bekleyen uçağa bindi ve Balıkesir'e gitti. Çarşamba Havalimanı'nda kafileyi karşılayan bir grup taraftar, Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay'a çiçek verdi ve tezahüratta bulundu. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda, yarın saat 13.30'da, Atatürk Stadı'nda, Balıkesirspor ile karşılaşacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz