Trabzonspor - Başakşehir (CANLI)

Türkiye Kupası'na havlu atan Trabzonspor, ligde yara sarmak istiyor. Avrupa bileti için elinde sadece lig kozu kalan Bordo-Mavililer, Başakşehirspor'u yenip iyice potadan uzaklaşmamak amacında.

TRABZONSPOR - BAŞAKŞEHİR
HAKEM: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
STAT: Avni Aker
SAAT: 19.00
YAYIN: Lig Tv ve Mynet Canlı Anlatım

İlk 11'ler;
TRABZONSPOR: Hakan, Fatih, Aykut, Medjani, Musa, Mehmet, Özer, Aytaç, Constant, Sefa, Yatabare
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal
BAŞAKŞEHİR: Volkan, Mahmut, Epureanu, Visca, Doka, Yalçın, Perbet, Uğur, Alparslan, Badji, Ferhat
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

Türkiye Kupası’na veda eden Trabzonspor, Süper Lig’de ağırlayacağı Başakşehir karşılaşmasında çıkış arayacak. Ligde rakibiyle arasında bulanan 2 puanlık farkı aşağıya çekmeyi hedefleyen Bordo-Mavililer, sıralamada bir basamak yukarıya çıkarak moral bulmak istiyor. Bu sezon yaptığı yatırımın karşılığını tam anlamıyla geri dönüşünü alamayan Trabzonspor, üst basamaklara doğru tırmanma adına Başakşehir karşısında yara sarmanın amacında.

Reklam
Reklam

Yanal zor sınavdan geçecek

Karadeniz ekibinde teknik direktör Ersun Yanal kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor. Başakşehir ile oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesi sakat ve cezalı oyuncular tecrübeli teknik adamı düşündürüyor. Bosingwa, Belkalem ve Waris’in sakatlıklarının olması, Cardozo, Erkan Zengin, Salih Dursun’un cezalı olması nedeniyle forma giyemeyecek olmaları Yanal’ı farklı arayışlara itti. Deneyimli çalıştırcının bu yoklukta kimlere forma vereceği merakla konusu.

Trabzonspor'da son dakika

Salih, Bosingwa, Belkalem, Waris, Cardozo ve Erkan’ın yokluğunda teknik direktör Ersun Yanal, kadroda ciddi bir değişim yapacak. Bosingwa ve Salih’in sakatlığı nedeniyle sağ bekte Fatih Atik’e şans vermesine bekleniyor.

Başakşehir'de son dakika

Başakşehirspor’da Semih Şentürk sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Yıldız futbolcunun yerine Abdullah Avcı, 24 yaşındaki Fransız golcü oyuncu Jeremy Perbet’e şans verecek. Semih’in dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Reklam
Reklam