Trabzonspor Başkanı: "kongre Kulübe Yarar Getirmez"

Ömür AVCI/TRABZON, KONGRE KONUSUNU DEĞERLENDİRDİ Başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisinin Nisan sayısında yer alan yazısında camianın en önemli gündem maddesi olan kongre konusunu değerlendirdi.

Ömür AVCI/TRABZON, KONGRE KONUSUNU DEĞERLENDİRDİ
Başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisinin Nisan sayısında yer alan yazısında camianın en önemli gündem maddesi olan kongre konusunu değerlendirdi. Geride kalan süreçte kulüp adına en önemli görülen konunun, genel kurulun yeniden yapılması hakkında yerel mahkemenin verdiği kararın Yargıtay tarafından onanması olduğunu vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, şu ifadeleri kullandı:
"BİZİM DIŞIMIZDA GELİŞTİ"
"Şunun bilinmesini isteriz ki genel kurulda verilen yetki süresinin uzatılması, bizim dışımızda gelişmiştir. 26 Mayıs 2013'de gerçekleştirilen genel kurulda saygıdeğer Trabzonspor delegelerinin yönetimimize verdiği 2.5 yıllık görev süresine göre planlamalarımızı yaparak kulübümüzü başarıya ulaştırabilecek mali ve sportif yatırımlarımızı gerçekleştirdik. Geride kalan süreçte kulübümüz, tarihinde ilk defa UEFA Avrupa Ligi grup aşamasına katılmış ve buradan çıkarak 32 takım arasında kalma başarısı göstermiştir. Bir sonraki yıl da kulübümüz aynı başarıyı göstermiş ve bu anlamda istikrar yakalamıştır. Henüz göreve gelmeden önce seslendirmeye başladığımız, "YILDIZLARI ALDIK"
Trabzonspor'u her geçen gün daha ileriye taşımayı amaçladıklarını belirten Başkan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:
"Bu hedef doğrultusunda kulübümüze Malouda, Bosingwa ve Cardozo gibi dünyada tanınan isimleri kazandırdık. Ancak yüksek maliyetlerine karşı kulüp geleneklerine uymayanlarla yollarımızı ayırmaktan çekinmedik. Trabzon'un yapısına uyum sağlayabilen futbolcularla yolumuza devam ettik ve etmeye de devam edeceğiz."
"YASAL YOLLARI KULLANACAĞIZ"
Başkan Hacıosmanoğlu, kongre kararıyla ilgili olarak da, "Yaptığımız planlamalar doğrultusunda şu an için bir kongre kararının kulübümüze yarar getireceğine inanmadığımızdan dolayı bize verilen görev süresini tamamlamayı, sonrasında yeniden delegelerimizin güvenini kazanma yolunu tercih ettik. Bu kapsamda yasaların izin verdiği yolları kullanmaya devam edeceğiz" dedi.
"TARAFTAR SAHA İÇİNE ODAKLANSIN"
Taraftarlarından saha içine odaklanmalarını beklediklerini vurgulayan Başkan Hacıosmanoğlu, açıklamasında son olarak şunları söyledi:
"Taraftarlarımızdan beklentimiz saha içine odaklanmaları. Takımımızın yeniden Avrupa Kupalarında yer alabilmesi, isminin Türkiye sınırları dışında seslendirmeye ve ülke futboluna puanlar kazandırmaya devam etmesi için bu önemli. Avrupa Ligi'nde 2 yıl üst üste grup aşamasını geçecek güce erişen takımımızın Türkiye Ligi'nde hakem kararlarının da üstesinden gelmesi için mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana nasıl eğilmeden dik durmayı başarabilmişsek bundan sonra da bu duruşumuzu siz büyük Trabzonsporluların desteği sayesinde bozmayacağız."

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: