Trabzonspor Başkanı: "lozan'da Şov Değil Hak Arayışındayız"

Tolga SAĞLAM / TRABZON, Futbolda 2010-11 sezonunda yaşanan şike sürecinde haklarının verilmediğini iddia ederek Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne USTA: "SONUNA

Tolga SAĞLAM / TRABZON, Futbolda 2010-11 sezonunda yaşanan şike sürecinde haklarının verilmediğini iddia ederek Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne USTA: "SONUNA KADAR GİDECEĞİZ"
Duruşma devam ederken Başkan Usta, sosyal medya hesabı twitterden yaptığı paylaşımda, "Biz şov peşinde değiliz. Hak arayışındayız, uzun ince bir yoldayız. Sonuna kadar yönetim olarak camiamıza layık olma kararlılığındayız" ifadelerini kullandı.
SARAL: "TRABZONSPOR İSVİÇRE’DE TARİHE NOT DÜŞÜYOR"
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral isea twitterde, "Trabzonspor İsviçre'de tarihe not düşürüyor. Bir mahkemede temiz olmak kadar asil bir mutluluk olamaz. Trabzonspor başarılı temsil ediliyor" dedi.
Bu arada, Lozan’daki duruşmanın da devam ettiği ve tarafların sunumlarını yaptıkları belirtildi.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: