Trabzonspor, Beşiktaş maçı için İstanbul'a gitti

Trabzonspor, Spor Toto Süper Final’in son haftasından yarın deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul’a gitti....

Trabzonspor, Spor Toto Süper Final’in son haftasından yarın deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için İstanbul’a gitti. Zorlu maçın hazırlıklarını bugün Mehmet Ali yılmaz Tesisleri’nde yaptığı idmanla tamamlayan Trabzonspor, saat 15.30’da da THY’ye ait tarifeli uçakla İstanbul’a gitti.

Bordo-mavililerin Beşiktaş maçı kafilesinde 19 futbolcu yer alırdı. Teknik Direktör Şenol Güneş, sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe maçında oynayamayan Mustafa Yumlu’yu Beşiktaş maçı kadrosuna da almadı. Güneş’in, bu futbolcunun yokluğunda savunmada yine Glowacki’ye görev vermesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma yarın saat 20.00'de Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: