Trabzonspor, Beşiktaş'ı Avrupa aşkına yenecek

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun ilk haftasına mağlubiyetle başlayan Trabzonspor ve Beşiktaş, yarın Avni...

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun ilk haftasına mağlubiyetle başlayan Trabzonspor ve Beşiktaş, yarın Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe yenilgisiyle şampiyonluk şansını mucizelere bırakan, Şampiyonlar Ligi ön eleme turu şansını zora sokan Trabzonspor, taraftarı önünde müsabakayı kazanarak Avrupa kupalarına katılmak için avantaj yakalamak istiyor. Bu sezon üç büyük rakibi karşısında sahasında hiç kazanamayan bordo - mavililer, alacağı galibiyetle bu kötü istatistiği de sonlandırmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Zorlu maç öncesi Trabzonspor’da en önemli sorun forvet hattında yaşanıyor. Fenerbahçe maçında burnu kırılar Burak Yılmaz’ın bu maçta oynama ihtimali zor görünüyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in başarılı golcünün yerine bir türlü beklenen performansı sergilemeyen Henrique’ye forma vermesi bekleniyor. Güneş, Fenerbahçe karşısında formsuz görüntü veren Alanzinho ve Celustka'yı yedekte bırakılabileceği öğrenildi.

KADIN VE ÇOCUKLAR İZLEYECEK

Bu arada, Trabzonspor’un normal sezonda Fenerbahçe ile sahasında oynadığı maçta çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç seyircisiz oynama cezasından dolayı Beşiktaş maçını bayan taraftarlar ve 12 yaş altı çocuklar izleyebilecek.

Bordo - mavili taraftarların maça yoğun ilgi gösterdiği, iki gündür dağıtılan davetiye niteliğindeki biletlerin büyük bölümünün tükendiği bildirildi.

Trabzonspor’un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Volkan, Olcan, Halil ve Henrigue.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: