Trabzonspor Bonus Card'ın Tanıtımı Yapıldı

Trabzonsporlu taraftarların kullanması için hazırlanan, 'Trabzonspor Bonus Card’ın tanıtımı yapıldı.Bir Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Trabzonspor...

Trabzonsporlu taraftarların kullanması için hazırlanan, 'Trabzonspor Bonus Card’ın tanıtımı yapıldı.

Bir Otel'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin, borda-mavili futbolcular Giray Kaçar, Alanzinho ve Volkan ile Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç katıldı.

Tranbzonspor Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar yaptığı konuşmada, kulübün kalıcı ve sabit gelirlerde devamlılık sağlaması adına bu tarz projelere büyük önem verdiklerini belirterek, "Bordo mavili renklere gönül veren taraftarlarımız Trabzonspor Bonus ile yapacakları harcamalarda kulübümüze katkıda bulunarak kendilerine tanınacak ayrıcalıklardan yararlanmalıdır. Yönetim kurulu olarak bize katkı yapan tüm sponsorlarımızı ve birlikte projelere imza attığımız firmaları ortaklarımız olarak görüyoruz. Markaların güçlü birliktelikleri, beraberinde her iki tarafa da önemli artılar getirmektedir. Bu vesileyle Garanti Bankasıyla başlatmış olduğumuz Bonus Card sürecinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

ŞENOL GÜNEŞ: "BU KART İLE TARAFTARLARIMIZIN HİÇ KAYBI OLMAYACAK"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, çok ciddi bankacılık alanında üst seviyelere çıkmış marka değeri olan bir kurum ile birlikte olduklarını belirterek, ''Trabzonspor tarihine baktığımızda çok başarıları var. Ama belli ki bunu garantiye alamamışız. Çünkü devamlı yukarı aşağıya iniş çıkışlar oldu. Umarım bu garantiyi aldıktan sonra başarılarımız devamlı olur'' diye konuştu.

Giray, Alanzinho ve Volkan Şen'in oynadığı tanıtım filminde oyuncularına espirili yaklaşan Güneş, "Oyuncularımızın tanıtım filminde ayakları ve kolları yoktu. Kafayla oynadılar herhalde sahada. Parayı görünce mi oldu, hizmeti görünce mi oldu onu bilmiyoruz. Umuyorum o güzel oyunlarını sahada da gösteriler, devam ettirirler'' ifadesinde bulundu.

Trabzonspor'un çok başarılı olmasını istediğini ifade eden Güneş sözlerini şöyle tamamladı:

“Hangi kuruluş olursa olsun buna katkı yaparsa teşekkür ediyorum. Şimdi de Garanti Bankası'na teşekkür ediyorum. Bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Umarım bu anlaşmayla Trabzonspor, Garanti Bankası kazanır ama en önemlisi Trabzonspor taraftarı kazanır. Çünkü kayıpları hiç olmayacak artıları olacaktır. Ben de bu karttan alacağım.”

Reklam
Reklam

ONUR GENÇ: “HEDEFİMİZ İKİ YILDA YÜZ BİN TARAFTAR”

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Onur Genç ise, Türkiye'de yaklaşık 10 milyon kişinin Bonus Card kullandığını vurgulayarak, “Bu kartı Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Trabzonspor'un taraftarıyla buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Trabzonspor Bonus Card olmasıydı, taraftar kartları ürün yelpazemiz eksik kalırdı. Spor sevgisi ve heyecanıyla Bonus Card'ın ayrıcalıklarını bir araya getiren yeni ürünümüzün, hem bordo-mavili taraftarlara hem de Trabzonspor Kulübü'ne büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Amacımız, Trabzonspor Bonus Card'ı 2 yıl sonunda 100 bin taraftara ulaştırmak. 2023'te nakitsiz Türkiye ve nakitsiz stadyum hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

SİNAN ZENGİN: "BU TARZ YAPTIĞIMIZ SÖZLEŞMELERİN EN İYİLERİNDEN BİR TANESİ"

Trabzonspor Genel Müdürü Sinan Zengin ise, kulüp olarak yaptıkları bu tarz sözleşmelerden en iyilerinden bir tanesini yaptıklarını söyleyerek, "Bizim bu tarza yaptığımız sözleşmelerinden en iyilerinden bir tanesi oldu. Karta yüklediğimiz özelikler kulübün tüm mecralarının kart sahiplerine kullandırılması için hazırlandı. Başka özelliklerde karta yüklemiş olacağız. En iyi özelliği teknik olarak Bonus Card’ın tüm özelliklerinin yansıdığı kulübün sağlayacağı tüm diğer hakların tümünü kapsıyor olması. Kartın tüm özelliklerini kullanıcılara yansıtacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Bu arada Trabzonspor Bonus Card'a başvurmak isteyenlerin cep telefonlarına TS Bonus yazıp 3340'a mesaj yollamalarının yeterli olacağı belirtildi. Karta ayrıca Garanti Bankası şubelerinden, çağrı merkezlerinden ve www.garanti.com.tr adresinden başvuruda bulunabilecekleri kaydedildi. Trabzonspor Bonus sahiplerinin, Bonus Card'ın tüm kampanyalarından faydalanabildikleri, Süper Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası iç saha maçlarında bilet satışa sunulmadan, öncelikli bilet satın alma hakkı gibi bazı özelliklerin de olduğu da ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: