Trabzonspor - Bursaspor maçının muhtemel 11'leri

Ligde üst üste oynadığı iki maçta da puan kaybı yaşayan Trabzonspor, Bursaspor'u konuk ediyor...

Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta karşılaşmalarında Trabzonspor, Bursaspor ile karşı karşıya geliyor.

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Ligde oynadığı son iki maçında da puan kaybı yaşayan ve geride kalan 10 haftada topladığı 15 puanla 7. sırada bulunan Trabzonspor, kazanarak üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor

Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor karşısında kazanarak bu sezon ligdeki ikinci galibiyetini alan Bursaspor ise zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Reklam
Reklam

Maç
Trabzonspor - Bursaspor

Tarih
4 Kasım Pazar

Saat
19:00


TV & İnternet Yayını


TV Yayını
beIN Sports 1

İnternet yayını
beIN Connect


Muhtemel 11'ler


Trabzonspor'da sakatlığı süren Yusuf Yazıcı bu maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Hugo Rodallega'nın ise maç saatine kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

Bursaspor'da ise Bogdan Stancu sakatlığı nedeniyle bu maçta görev alamayaca. Diafra Sakho ile Abdullahi Shehu'nun durumlarının ise maç saatinde belli olması bekleniyor.

Trabzonspor: Onur, Pereira, Toure, Hosseini, Novak, Sosa, Onazi, Abdülkadir, Rodallega, Olcay, Burak

Bursaspor: Okan, Barış, Chedjou, Ertuğrul, Umut, Badji, Aytaç, Lima, Furkan, Tunay, Umut


Maç Öncesi OPTA İstatistikleri


  • Trabzonspor ile Bursaspor Süper Lig'de 84 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 43-12'lik Trabzonspor üstünlüğü bulunuyor (29B).

  • Trabzonspor, Bursaspor'u Süper Lig'de ağırladığı 42 maçta sadece iki kez mağlup oldu (27G 13B). Ancak bu iki yenilgi, iki takımın Trabzon'da oynadığı son altı maçta geldi.

  • Bursaspor ligde üç maçtır yenilmiyor ve bu maçların ikisini kazandı (1B). Yeşil beyazlılar, bundan önce ligde oynadığı 15 maçta aynı sayıda galibiyet elde edebilmişti (5B 8M).

  • Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de gole çevirme oranı en yüksek takım (% 18,2). Bordo mavililer, ligde Kasımpaşa (23) ve Beşiktaş'ın ardından (19) en fazla gol atan üçüncü takım.

  • Trabzonspor ligde evinde oynadığı son altı maçta sadece bir kez yenildi (4G 1B); bu maçların üçünde gol yemediler.

  • Bursaspor bu sezon ligde Başakşehir'in ardından kalesinde en az isabetli şut gören (25-28) ve gol yiyen ikinci takım (4-8).

  • Trabzonspor forması giyen Yusuf Yazıcı Süper Lig'de Bursaspor'a karşı forma giydiği dört maçta üç gol attı. Bursaspor, Yusuf Yazıcı'nın ligde en fazla gol attığı rakibi.

  • Trabzonsporlu Jose Sosa bu sezon Süper Lig'de rakip yarı sahada en fazla isabetli pas atan isim (345).

  • Bu sezon Süper Lig'de Bursasporlu Stephane Badji'den (5; Saadane Marwane ile eşit) daha fazla sarı kart gören bir isim yok.

  • Burak Yılmaz'ın Süper Lig'de attığı son altı golün üçü penaltılardan geldi.
Reklam
Reklam