Trabzonspor-Çaykur Rizespor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk eden Trabzonspor, 2013-2014 sezonunda sahasındaki ilk karşılaşmasına çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u konuk eden Trabzonspor, 2013-2014 sezonunda sahasındaki ilk karşılaşmasına çıktı. Bordo-mavili takımın teknik direktörü Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-0 kazandıkları Kukesi maçınının kadrosunda değişikliğe gitmedi. Akçay, Kukesi maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Malouda ve Giray ile kart cezalısı Colman'ı 18 kişilik kadroya dahil etti ancak bu oyuncuları yedek soyundurdu. Sakatlığı süren Bosingwa ise maç kadrosunda yer almadı. Çaykur Rizespor'da ise cezalı Leonard Kuweuke ve sakatlıkları bulunan Hurşut Meriç ile kaptan Cernat takımda yer alamadı. -Bakanlar Kılıç ve Yazıcı da maçı izledi- Trabzonspor'un sahasında bu sezon oynadığı ilk lig maçını Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da izledi. Kamp Eğitim Merkezi, yüzme havuzu, yaz spor okulları çalışmalarını incelemek ve doğa kampını ziyaret etmek üzere bugün Trabzon'a gelen Bakan Kılıç ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile cuma akşamı bölgeye gelen Bakan Yazıcı da "Karadeniz derbisi"ni izleyenler arasında yer aldı. -Taraftar ilgisi- Trabzonspor'un sahasındaki ilk maçına taratfarlar çok fazla ilgi göstermedi. Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a deplasmanda 2-0 mağlup olan bordo-mavili takımın karşılaşmasını yaklaşık 15 bin dolayında taraftar izledi. Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde yer yer boşluklar bulunurken, yaklaşık 100 kişilik Çaykur Rizespor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden takımlarını Trabzon deplasmanında yalnız bırakmadılar.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz