Trabzonspor, Eren ve Sercan'ı borsaya bildirdi

Trabzonspor, Eren Albayrak ve Sercan Kaya’nın transferleriyle ilgili olarak İMKB’yi bilgilendirdi.<br/>Yeni sezon öncesi ilk transferini...

Trabzonspor, Eren Albayrak ve Sercan Kaya’nın transferleriyle ilgili olarak İMKB’yi bilgilendirdi.
Yeni sezon öncesi ilk transferini Sevilla’da oynayan Fildişi Sahilli Didier Zokora ile yapan bordo - mavili ekip, Bursaspor’dan Eren Albayrak ve Bucaspor’dan Sercan Kaya trasferini de borsaya bildirdi.
Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den yapılan açıklamada, Didier Zokora’nın ardından Eren Albayrak ve Sercan Kaya’nın transferleriyle ilgili olarak İMKB’nin bilgilendirildiği belirtildi.
Borsaya gönderilen bilgilendirme yazılarında, “Eren Albayrak'ın kulübümüze transferi konusunda futbolcuyla, Sercan Kaya transferi konusunda futbolcunun kulübü Bucaspor Kulübü Derneği ile görüşmelere başlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz