Trabzonspor Erkan Zengin Için Sona Yakın

Ömür AVCI/TRABZON, HAREKETLİ GÜNLER Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan Trabzonspor’da, sezon başında olduğu gibi ara transferde de hareketli günler yaşanmaya başlandı. Teknik direktör

Ömür AVCI/TRABZON, HAREKETLİ GÜNLER
Ligin ilk yarısında umduğunu bulamayan Trabzonspor’da, sezon başında olduğu gibi ara transferde de hareketli günler yaşanmaya başlandı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın ayrıntılı raporu doğrultusunda eksik mevkilerini tamamlamak isteyen bordo mavililerin, işi sıkı tuttuğu bildirildi. Ersun Yanal’ın yeni isimlerin en geç 15 Ocak’ta takımla birlikte olmasını istediği belirtildi.
HAKAN ARIKAN'DA KÜÇÜK PÜRÜZLER
Onur’un sakatlığının ardından Fatih Öztürk ve İbrahim Demir’in yeterli performansı verememesi nedeniyle kaleci transferini gündemine alan bordo mavililer, ortaya atılan bir çok ismin ardından Kayserispor’un tecrübeli file bekçisi Hakan Arıkan’da karar kıldı. Kayserispor'la anlaşan Trabzonspor’da Hakan’la küçük pürüzlerin giderilmeye çalışıldığı belirtildi.
UĞUR GELİYOR
Öte yandan yerli stoper arayışları kapsamında anlaşma sağlanan Akhisar Belediyesporlu Uğur Demirok’ta hiçbir pürüz kalmadığı ve genç oyuncunun birkaç gün içinde Trabzon’a geleceği belirtildi.
ERKAN SIKINTISI
Trabzonspor’un Fenerbahçe ile büyük mücadele verdiği Erkan Zengin transferinde bordo mavili takımın sonuca daha yakın olduğu ifade edildi. Ancak Erkan Zengin'in daha önce Fenerbahçe’den başka takımda oynamayacağını açıklamış olması, Trabzonspor yönetimini de camiaya karşı güç durumda bıraktı.
ESKİŞEHİRSPOR YÖNÜ TAMAM
Erkan’ın bu sözleri nedeniyle tepki görmesinden çekinen yönetimin, bu tepkileri azaltmak için formül aradığı belirtildi. Erkan konusunda Eskişehirspor ile her konuda anlaşan Trabzonspor’un futbolcuyu ikna etmek için girişimlerine devam ettiği vurgulandı.
2 TRANSFER ASKIYA ALINDI
Bu arada Bursasporlu Ozan Tufan ve Gaziantepsporlu Muhammet Demirci’nin transferlerinin yüksek bonservis bedelleri nedeniyle şimdilik askıya alındığı, fiyat konusunda yeni gelişmeler olursa tekrar değerlendirileceği vurgulandı.
YENİ YABANCI
Bu arada Papadopoulos ve Waris gibi yabancılarına talip çıkıp satılmaları halinde bir yabancı defans oyuncusunun da gündeme gelebileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: