Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya yabancı madde atanlar yakalandı

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakada çıkan olaylarla aralarında...

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan müsabakada çıkan olaylarla aralarında sahaya bıçak attığı iddia edilen kişilerinde bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı.

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, iki takım arasında 1 Nisan 2012 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanan maçta meydana gelen olaylara karışan 5 kişinin yakalandığı bildirildi.

Kızılcık, açıklamasında, “İlgili birimlerimizin yapmış olduğu titiz çalışmalar sonucu maç esnasında sahaya bıçak atan M.B. ve S.E. ile ayakkabı atan Ü.G. ve sis bombası ile meşale atan H.B.C. ve H.B., 6222 sayılı yasa gereğince işlem yapılmak üzere yakalanmış ve adli makamlara sevk edilmiştir.” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: