Trabzonspor-Galatasaray Maçının Ardından (2)

ÜSTÜNSALİH: TARAFTARLAR CÜNEYT ÇAKIR'A MAÇI KÖTÜ YÖNETTİĞİ İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, karşılaşmanın ikinci yarısında Denayer’in

ÜSTÜNSALİH: TARAFTARLAR CÜNEYT ÇAKIR'A MAÇI KÖTÜ YÖNETTİĞİ İÇİN TEPKİ GÖSTERDİ
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, karşılaşmanın ikinci yarısında Denayer’in eline çarpan topla ilgili olarak, “Kesinlikle penaltı. Bu penaltı değilse başka ne penaltı olur? Hakemler hakkında çok konuşmak istemiyorum. Ben Cüneyt Çakır’ın kişiliğini seviyorum, ama bugün ortaya koyduğu performansı beğenmedim. Kararlarında tutarlılık yok. Dünya Kupası’ndaki performansı yoktu. Golün öncesindeki harekette faul yoktu. Dolayısıyla bir takımın kaderiyle de oynamış oldu. Takımımıza güveniyoruz. Yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Üstünsalih, karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorunda bir kişinin hakeme tepki göstermesiyle ilgili olarak ise, "Maçtan sonra abartılacak bir şey yok. Cüneyt Çakır’a taraftarlarımız kötü yönettiği için tepki gösterdi. O da buna alınmış olacak ki koridorda güvenlik görevlisi ile sözlü diyaloga girerek ardından şikayetçi oluyor. Ama güvenlik görevlilerinin şefi, şikayetçi olacak bir durumun olmadığını söylüyor. Ben kendisiyle konuştum. Burada abartılacak, tartışılacak bir durum yok" ifadelerini kullandı.
ÇAKIR: CİDDİ BİR ŞEY YOK
Sahadan çıkarken pet şişe atılan Çakır’a, soyunma odası koridorunda görevli bir özel güvenlikçinin de sözlü saldırıda bulunduğu ileri sürüldü. Güvenlik görevlisinin Çakır’a, 'Neden penaltıyı vermedin?' diye sorduğu, Çakır’ın da cevap vermesi üzerine, güvenlik görevlisinin sözlü saldırıda bulunduğu iddia edildi. Bunun üzerine hakem Cüneyt Çakır’ın şikayetçi olduğu güvenlik görevlisi emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Hakem Cüneyt Çakır da stattan ayrılırken, tartışmayla ilgili kendisine soru yönelten gazetecilere "Ciddi bir şey yok" dedi.
ONUR: “MAÇI BENİM YÜZÜMDEN KAYBETTİK”
Galatasaray maçının ardından stattan ayrılırken takım otobüsüne yönelen kaptan Onur Recep Kıvrak daha sonra karar değiştirerek stat dışında bekleyen taraftarların yanına gitti. Burada taraftarlara kısa bir konuşma yapan Onur, “90 dakika mücadele ettik. Ama maçı benim yüzümden kaybettik. Yapacak bir şey yok” ifadesini kullandı.
YASİN: MUTLUYUZ
Galatasaraylı Yasin Öztekin ise, “Zor maç olacağın biliyorduk. Ama biz Galatasarayız. Kazandığımız için mutluyuz, yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: