Trabzonspor - Galatasaray maçının biletleri yarın dağıtılacak

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 3. haftasında cumartesi günü Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak...

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 3. haftasında cumartesi günü Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanacak ve sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların izleyebileceği maçın davetiye niteliğindeki biletleri yarın dağıtılmaya başlanacak.

Trabzonspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Galatasaray maçını bordo - mavili kulübün cezası nedeniyle sadece kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarların izleyebileceği hatırlatıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bordo - mavili taraftarlar için hazırlanan davetiye niteliğindeki biletler yarın saat 10.00’den itibaren Hüseyin Avni Aker Stadı önündeki biletix gişesinden dağıtılacak. Ayrıca, bilet alan 12 yaş altı çocuk taraflarımızın yanlarında stadyuma girişleri esnasında nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurması zorunludur.”

Reklam
Reklam

Trabzonspor, ligin 33. haftasında oynanan Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz