Trabzonspor – Gaziantepspor canlı yayın A Haber’de

Trabzonspor – Gaziantepspor canlı yayın A Haber kanalından izlenebilecek. Ziraat Türkiye Kupası F Grubu maçı Trabzonspor – Gaziantepspor karşılaşmasının başlama saati 20:45.

Trabzonspor – Gaziantepspor canlı yayın bu akşam saat 20:45’ten itibaren A Haber kanalından izlenebilecek. Ziraat Türkiye Kupası heyecanı A Haber canlı yayınlarıyla sürüyor. Kupada F Grubu’nda yer alan Trabzonspor ve Gaziantepspor’un mücadelesi büyük bir heyecana sahne olacak. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20:45. Trabzonspor’un cezası nedeniyle taraftar desteğinden eksik olacağı karşılaşmada hakem İlker Meral düdük çalacak. Meral’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Serdar Akçer yapacak.

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com/spor/canli-mac-anlatimi-ve-sonuclari?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

TRABZONSPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Kupadaki ilk maçında deplasmanda Nazilli Bld. ile karşılaşan Trabzonspor, Dame N’Doye ve Özer Hurmacı’nın golleriyle maçı 2-0 kazanmış ve kupaya galibiyetle başlamıştı. Hafta sonunda da ligde Antalyaspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçen Karadeniz ekibi yeniden form tutmaya başladı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun genç oyunculara şans vermesi beklenen karşılaşmada Trabzonspor seyirci desteğinden mahrum kalacak.

GAZİANTEPSPOR BU SEZON TRABZON’DAN PUAN KOPARDI

Konuk Gaziantepspor ise kupada grup maçlarını Adanaspor karşılaşması ile açtı. Sahasında Adanaspor ile oynayan Gaziantepspor, İsmail Haktan Odabaşı’nın golüyle öne geçmesine rağmen maçın son bölümlerinde Samican Keskin’in golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı. Gruptan çıkma adına Trabzonspor deplasmanından evine puanla dönmek isteyen Güneydoğu Anadolu ekibinde teknik direktör Mutlu Topçu’nun nasıl bir 11 çıkaracağı merak konusu. Gaziantepspor, gafta sonunda ligde Rizespor’u da 2-0 mağlup etmişti.

Reklam
Reklam

İki takım bu sezon ligde Hüseyin Avni Aker’de karşı karşıya gelmişti. 4.461 kişinin izlediği mücadelede Gaziantepspor Orkan Çınar ve Daniel Larsson’un golleriyle 0-2 öne geçmişti. Trabzonspor ise bu gollere Aykut Demir ve Oscar Cardozo ile cevap vermiş ve karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlanmıştı.

TRABZONSPOR - GAZİANTEPSPOR

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 20:45

HAKEMLER: İlker Meral, Hakan Yemişken, Serdar Akçer

YAYIN: A Haber & MYNET Canlı Anlatım

TRABZONSPOR: Uğurcan, Salih, Aykut, Douglas, Alper, Aytaç, Okay, Erkan, Marin, Yusuf, N’Doye

GAZİANTEPSPOR: Alperen, Müslüm, Abdülkadir, Süleyman, İlker, Oğuzhan, Abuda, İsmail Haktan, Ferhat, Larsson, Emre Nefiz

[

****](https://www.mynet.com/spor/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)