Trabzonspor, Gaziantep'te çıkışa geçmek istiyor

Süper Lig’de play-off mücadelesi veren Trabzonspor ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor, 26. hafta...

Süper Lig’de play-off mücadelesi veren Trabzonspor ile alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Gaziantepspor, 26. hafta müsabakasında yarın Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşılaşacak.
3 haftalık galibiyet serisini geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanında yaşadığı 2-1’lik mağlubiyetle sonlandıran Karadeniz ekibi, taraftarı önündeki maçı kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyor. Ligde bu sezon isteği sonuçlara alamayan Güney temsilcisi ise, zorlu deplasmandan puan ya da puanlar çıkartarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.
Bordo-mavili ekipte, bu maç öncesi özellikle savunma hattında sıkıntı yaşanıyor. Maça sakatlığı devam eden Vittek ile milli takım kampında bulunan Zokora’dan eksik çıkacak olan Karadeniz ekibinde, sakatlıkları süren Glowacki ve Giray’ın durumu ise belirsizliğini koruyor. Yoğun tedavi programına rağmen bir türlü istenilen seviyeye gelemeyen Glowacki’nin bu maçta forma giymesinin zor olduğu iddia edildi. Diğer savunmacı Giray’ın durumunun ise maç günü yapılacak son kontrollere göre karar verilecek. İki futbolcunun da forma giyememesi halinde teknik direktör Şenol Güneş’in savunmada genç isimler Mustafa ve Celutska’ya görev vermesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

YENİ TRANSFER OLCAN, ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Bu arada, Trabzonsporlu futbolcu Olcan Adın, ara transferde ayrıldığı eski takımına karşı ilk kez forma giyecek. Başarılı futbolcunun, 3,5 yıl forma giydiği takımına karşı mücadele edeceği için oldukça heyecanlı olduğu belirtildi. Gaziantep’de geçirdiği günleri unutmayan Olcan, futbolda duygusallığına yer olmadığını ve yeni forması altındaki başarılı çıkışını bu maçta da sürdürmek istediğini söylediği bildirildi.
Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak Trabzonspor – Gaziantepspor müsabakasını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'ın yardımcılıklarını Serkan Akarca ve Mehmet Cem Hanoğlu yapacak.
Karadeniz temsilcisinin maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor:
"Tolga, Serkan, Celustka (Giray), Mustafa, Cech, Volkan, Colman, Aykut, Olcan, Halil ve Burak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz