Trabzonspor ile Mustafa Akçay yollarını ayırdı

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Ve Trabzonspor'da beklenen oldu... Son 7 maçında sadece 6 puan alabilen Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrıldı...

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilmesi sonrasında Tolunay Kafkas'ın yerine gelen Mustafa Reşit Akçay'ın Trabzonspor kariyeri 33 maç sürdü. Akçay bu 33 maçta 17 galibiyet 8 beraberlik 8 de mağlubiyet aldı.

56 yaşındaki teknik adamın çalıştırdığı takımlar: Trabzonspor, 1461 Trabzon, Tavşanlı Linyitspor, Pazarspor, Beylerbeyi, Ofspor, Arsinspor, Pazarspor, Gümüşhanespor, Bulancakspor

Reklam
Reklam

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI
Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıran Trabzonspor, yeni teknik adam hakkında çıkan haberler üzerine resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

Açıklama şöyle,

"Gün içinde birçok medya kuruluşunda kulübümüzün teknik direktörlüğü konusunda yanlış ve asılsız haberler yapıldığını görmekteyiz.

Şu ana kadar adı geçen yerli-yabancı hiçbir teknik direktörler ile kulübümüzün bir görüşmesi olmamıştır. Yönetim kurulumuz, en kısa zamanda Trabzonspor’u hedefine ulaştıracak bir teknik direktörle anlaşma sağlayacak ve bunu kamuoyuna açıklayacaktır."

[Arena Sihirbazı](http://sayyac.mynet.com/tiklama/471?tags=fanatik&url= http://www.fanatik.com.tr/arena-sihirbazi_3_Detail_32_355045.htm?utm_source=mynet&utm_medium=mynetvideo?ref=mynet)

Anahtar Kelimeler: