Trabzonspor İle Orduspor 21. Randevuda

Spor Toto Süper Ligi’nin 12. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi ile 21....

Spor Toto Süper Ligi’nin 12. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibi ile 21. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında daha önce oynanan 20 maçta bordo-mavililerin 12 galibiyeti bulunurken, Orduspor’un ise 2 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 6 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldılar. Trabzonspor'un attığı 31 gole, mor-beyazlılar 7 golle cevap verdi.

Ordu'da yapılan 10 maçın 3'ünde Trabzonspor kazanırken, 2'sinde Orduspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, bu maçlarda kalesinde 6 gol görürken, rakip fileleri ise 8 kez havalandırdı. Bordo-mavili takım, Ordu deplasmanında son galibiyetini 1983-1984 sezonunda 2-0'lık sonuçla elde etti.

Reklam
Reklam

Rakibi karşısında 1984-1985 sezonunda 1-1 berabere kalan, 1985-1986 sezonunda 1-0'lık yenilgi alan bordo-mavili takım, geçen sezon da rakibiyle golsüz berabere kalmıştı.

MUHTEMEL İLK ON BİR

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçını kazanan 11'de fazla bir değişiklik yapmayı düşünmezken, Sol Bamba'nın geri dönüşüyle birlikte geçen hafta şans verdiği bir yabancı oyuncuyu yanına yedeğe çekmek zorunda kalacak. Orta alanda Zokora, Adrian ve Colman'ın uyumundan, Emerson'un da performansından memnun olan tecrübeli teknik adamın, Sapara'nın yerine Soner Aydoğdu'ya şans verebileceği öğrenildi.

Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Onur, Serkan Zeki, Sol Bamba, Giray, Emerson, Zokora, Colman, Soner, Adrian, Halil Yasin, Janko on biriyle çıkması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: