Trabzonspor Kaçan Galibiyete Yanıyor

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe...

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Fenerbahçe karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli bir müsabaka olduğunu belirterek, “Oyuncularımız onurlu bir mücadele ortaya koydular. Üst düzey futbol oynadılar. Sahanın her tarafında olağanüstü gayret gösterdiler. Teknik heyeti ve oyuncuları kutluyorum. Helal olsun diyorum” dedi.

Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçıran taraf oldukları için üzgün olduklarını söyleyen Şakar, “Rakibimiz karşısında iyi futbol ortaya koyduk. Üstün olan taraf bizdik ama elimize geçirdiğimiz fırsatları değerlendiremedik. Galibiyeti kaçıran taraf olduk. Ben iki takımın oyuncularını da kutluyorum. Oyunu çirkinleştirmediler. Futbol adına güzel işler yaptılar. Hakemin işini zorlaştırmadılar. Centilmence bir futbol vardı sahada, dost hane bir maç oldu. Kazanan olmadı ve biz 2 puan kaybettik” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Trabzon’da her zaman eleştirilerin olduğunu ifade eden Şakar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Trabzon’da eleştiriler her zaman olur. Bunların normal karşılıyoruz. Biz istiyoruz ki hep birlikte olalım. Biz çıkıp futbolumuzu oynayacağız ve sevenlerimizi mutlu etmek için çalışacağız. Yüce mahkeme bir karar verdi. Bu karar sonrası Fenerbahçe bir ceza aldı. Yargıtay aşaması kaldı. Bu haliyle de biz şampiyonuz diye düşünüyoruz. Ama tabi ki yargı süreci bitmedi. O da bittikten sonra biz kesin şampiyonuz diyebileceğiz. Bizi Şampiyonlar Ligine Türkiye Futbol Federasyonu yolladı. Yani Spor Toto Süper Ligin 1. olan takımı. Otomatik olarak şampiyon biz oluyoruz. Bunda daha başka konuşulacak bir şey yok.”

“YILDIRIM DEMİRÖREN BİZE KUPA SÖZÜ VERMİŞTİ”

TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in şampiyonluk kupasını verme sözü verdiğini belirten Şakar, “Ben kendisiyle görüşmemizde 'Sayın başkanım bizim kupamızı verecek misiniz?' dediğimde 'Ben vereceğim' demişti. Seçimden birkaç gün önce Yıldırım beyle görüştüm. Biz Yıldırım Demirören'e oyumuzu verdik. Hukuki mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Biz yüce adalete güveniyoruz. Yıldırım Demirören bize söz verdi ve şu anda sözünü tutmamış durumda” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: