Trabzonspor, kaleci Tolga ile yeni sözleşme imzalayacak

Trabzonspor iç transferde kaleci Tolga Zengin ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Başarılı kalecinin yönetimin...

Trabzonspor iç transferde kaleci Tolga Zengin ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Başarılı kalecinin yönetimin teklifini kabul ettiği, önümüzdeki günlerde resmi sözmeymenin imzalanacağı bildirildi.
Trabzonspor’da uzun yıllar forma giyen ve dönem dönem yedek beklemesine rağmen bunu sorun etmeyen başaralı kaleci, Onur’un sakatlığının ardından ligde son 9 haftasında görev aldığı maçlarda da başarı bir performans sergileyecek kolay vazgeçilecek bir isim olmadığını göstermişti.
Bordo-mavili yönetim, tatilde olan tecrübeli kaleciye 4 yıllık sözleşme teklif etti. Yönetimin teklifini kabul eden Tolga ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmenin imzalanacağı belirtildi.
Trabzonspor yönetimin ayrıca geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla takıma önemli katkılar sağlayan Burak Yılmaz’ın da sözleşmesini uzatmaya hazırlandığı öğrenildi. Yönetimin başarılı futbolcuya bu yöndeki teklifini ilettiği, yapılacak görüşmelerin ardından da Burak’ın sözleşmesinin uzatılacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz