Trabzonspor, kapılarını dış dünyaya kapattı

Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam eden Trabzonspor’da, başarılı futbolcu Gustova Colman’ın 27. yaş günü kutlandı. Bordo-mavililerin,...

Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam eden Trabzonspor’da, başarılı futbolcu Gustova Colman’ın 27. yaş günü kutlandı. Bordo-mavililerin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdiği idman öncesi Arjantinli futbolcu Colman için doğum günü kutlaması yapıldı.

Başarılı futbolcu, teknik heyet ve arkadaşlarının alkışları arasında kendisi için hazırlanan pastayı kesti. Colman'a pastasından ilk olarak teknik direktör Şenol Güneş, ardından takım kaptanı Tolga Zengin ikram etti. 27. yaşına giren Colman’ı teknik heyet ve arkadaşlarının tebrik etti.

Reklam
Reklam

KAPILAR DIŞ DÜNYAYA KAPANDI

Trabzonspor, daha sonra Süper Final’in ikinci haftasında cumartesi günü sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmanda bordo-mavililerin taktik çalışması gerçekleştirdiği bildirildi.

Bu arada, Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve operasyon geçiren golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın Beşiktaş maçında forma giyemeyeceği öğrenildi. İstanbul’daki başarılı operasyonun ardından Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı açıklanan Burak, Twitter hesabından ''Beşiktaş maçında oynama ihtimalim yok'' şeklindeki açıklama yaptığı öğrenildi. Burak’ın forma giyememesi durumunda teknik patron Şenol Güneş’in, forvette Henrique’ye görev vermesi bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: