Trabzonspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'de dün Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 5 Ekim Cuma günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı

Spor Toto Süper Lig'de dün Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, 5 Ekim Cuma günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Colman, Tolga ve Halil katılmadı. Güneş, antrenman öncesi futbolcularla uzak saha kenarında bir süre toplantı yaptı.

Mersin İdmanyurdu maçında forma giyen oyuncular yenilenme, diğer futbolcular ise ısınmanın ardından pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanı sakatlığı bulunan takım kaptanı Tolga Zengin de takip etti.

Reklam
Reklam

-Olcan ve Zeki'ye doğum günü-

Trabzonspor'da antrenman öncesi 27 yaşına giren Olcan Adın ve 23 yaşına giren Zeki Ayvaz için doğum günü kutlaması yapıldı.

Bordo-mavili futbolcular, doğum günü organizasyonunda kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Kutlama, teknik heyet ve takım arkadaşlarının Olcan ve Zeki'yi tebrik etmesiyle son buldu.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: