Trabzonspor, Kasımpaşa Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu ile kendi sahasında berabere kalan Trabzonspor, Kasımpaşa...

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu ile kendi sahasında berabere kalan Trabzonspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Tolga, Colman ve Halil katılmazken, başarılı kaleci Tolga Zengin idmanı saha kenarından izledi. Mersin İdman Yurdu maçında forma giyen oyuncular idmanı koşu ile tamamlarken, diğer oyuncular ısınma turlarının ardından pas çalışması yaptı.

Reklam
Reklam

Öte yandan antrenman öncesinde 27 yaşına giren Olcan Adın ve 23 yaşına basan genç kaleci Zeki Ayvaz için doğum günü kutlaması yapıldı. İki futbolcu da arkadaşlarının alkışları arasında kendileri için hazırlanan pastayı kesti. Olcan ve Zeki, daha sonra teknik heyet ve takım arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: