Trabzonspor, kazanamama sıkıntısını aştı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Trabzonspor, kazanamama stresini aşarken Galatasaray maçı öncesinde moral buldu.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda sahasında Beşiktaş'ı 1-0 mağlup eden Trabzonspor, kazanamama stresini aşarken Galatasaray maçı öncesinde moral buldu.

En son ligin 30'uncu haftasında Sivasspor'u sahasında 2-1 mağlup eden bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası ve ligde oynadığı 6 maçın ardından galip gelmeyi başardı.

Ligde Gençlerbirliği, Galatasaray ve Fenerbahçe ile 1-1, Orduspor ile golsüz berabere kalan, Spor Toto Süper Final'deki ilk maçında Fenerbahçe'ye deplasmanda 2-0, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Medical Park Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, Beşiktaş'ı yenerek galibiyet hasretine son verdi.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş maçında önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Oyuncularda kazanamamanın bir gerginliği vardı. Ancak galip gelmeyi başardık. Kazanma sıkıntısını aşmak bakımından da aldığımız galibiyet önemliydi" dedi.

Galibiyetin Galatasaray maçı öncesi oyunculara moral olarak olumlu etki yapacağını da ifade eden Güneş, "Umarım bu morali iyi kullanırız. Beşiktaş'ın bir adım önüne geçtik. Yarışta Galatasaray ve Fenerbahçe'ye göre daha geri durumdayız. Ancak ilerisi için hiçbir şeyin garantisi yok" diye konuştu.

-Takım izinli-

Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, futbolculara Beşiktaş maçının ardından 1 gün izin verdi.

Bordo-mavili oyuncular, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacakları antrenman ile Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda sahasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: