Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar: "Yarından Itibaren Transferde Hareketlilikler Başlayacak"

İç transfer çalışmalarını geçen sezon tamamlayan, dış transferde ise Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile 4 yıllık ön protokol yapan Trabzonspor'da, yarından

İç transfer çalışmalarını geçen sezon tamamlayan, dış transferde ise Gençlerbirliği'nden Yasin Öztekin ile 4 yıllık ön protokol yapan Trabzonspor'da, yarından itibaren transferde hareketliliğin başlayacağı bildirildi.

Kulüp Asbaşkanı Nevzat Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta yaşanan gelişmelerin ardından tekrar transfere ağırlık vereceklerini belirterek, "Transfer ile ilgili son durumun değerlendirileceği bir toplantı yapacağız. Yarından itibaren transferde hareketlilik başlayacak" dedi.

Reklam
Reklam

Şakar, Licester City'in Fildişi Sahilli oyuncusu Souleymane Bamba'nın kulübüyle anlaşma yapılmadığını söyledi.

-Umut ile ilgili girişim yok-

Bu arada, Trabzonspor'un transfer gündeminde, Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen eski oyuncusu Umut Bulut'un olmadığı öğrenildi.

Bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun, bu futbolcunun transferi konusunda bugüne kadar herhangi bir girişim yapmadığı belirtildi.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz