Trabzonspor Kulübü, Başbakan Erdoğan Görüşmesiyle Ilgili Haberleri Yalanladı

Trabzonspor Kulübü, Başkan Sadri Şener’in geçtiğimiz Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin...

Trabzonspor Kulübü, Başkan Sadri Şener’in geçtiğimiz Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detaylarıyla ilgili bazı medya organlarında son derece yanlış bir içerikle ve hayal ürünü bilgilerle haberler yapıldığını bildirdi.

Bordo - mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Başkanımız Sayın Sadri Şener’in Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile geçtiğimiz hafta sonu Trabzon’da gerçekleştirdiği görüşmenin detayları bazı medya organlarınca son derece yanlış bir içerikle ve hayal ürünü bilgilerle kamuoyuna aktarılmaktadır." denilerek, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Son derece medeni ölçüler içerisinde, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen söz konusu buluşmanın farklı mesajlar verilmiş biçimde gösterilmeye çalışılmasının yorumunu değerli taraftarlarımıza bırakıyor, medya mensuplarını daha duyarlı hareket etmeye davet ediyoruz.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz