Trabzonspor Kulübü Yönetiminden, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

 Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve beraberindeki yöneticiler, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ali Kemal Başaran ve beraberindeki yöneticiler, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti. Gümrükçüoğlu, yaptığı konuşmada, imkanlar ölçüsünde bundan sonra da Trabzonspor'a destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Yönetimimiz gecesini gündüzüne katarak Trabzonspor'a hizmet etmeye gayret gösteriyor. Geçmiş belediye başkanlarımız gibi bugün de bizler elimizdeki imkanlar ölçüsünde Trabzonspor'umuza destek vermeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da Trabzonspor'umuzun ve şehrimizin emrinde olduğumuzu ifade ediyorum" dedi. Yönetimdekilerin taşıdıkları ağır sorumluluğun Trabzonspor'u başarılara taşıyacak şekilde geliştiğini görmenin kendilerini sevindirdiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, her zaman Trabzonspor kulübü ve takımını desteklemeyi sürdüreceklerini vurguladı. Başaran ise menfaat sağlamak için değil yürekle Trabzonspor'a hizmet etmek için göreve geldiklerini ifade ederek, "Malum Trabzonspor, 191 trilyon borcu olan bir kulüp. Perişan bir hale gelmiş bir kulüp. İnşallah biraz borç ödeyip biraz da derece yapabilirsek Trabzonspor'da iyi şeyler yapmış oluruz. Ona gayret ediyoruz" diye konuştu. Başaran, yapmayı düşündükleri Trabzonspor gecesi için de Gümrükçüoğlu'ndan destek istediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: