Trabzonspor, Ligde Gözünü Yükseklere Dikti

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçını da kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşan Trabzonpor, gözünü üst...

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçını da kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşan Trabzonpor, gözünü üst sıralara dikti. Daha 2 hafta öncesine kadar düşme hattına yakın olan bordo-mavililer, 29. haftadaki Orduspor ve dünkü Eskişehirspor galibiyetleriyle puanının 40’a yükseltti ve 8. sıraya çıktı. Stresli günlerin ardından üst üste aldığı 2 galibiyetle rahat bir nefes olan Karadeniz ekibi, 3 ve 4. sıradaki Beşiktaş ve Bursaspor’la arasındaki puan farkını da 9’a indirdi. Bu hafta sahasında ligin dişli ekiplerinden Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Trabzonspor, o maçı da kazanarak hem 43 puanlı rakibini yakalamak hem de yükselişini sürdürmek istiyor.

Reklam
Reklam

Ligde son 2 maçta aldıkları galibiyetlerin güven ve moral açısından çok önemli olduğunu belirten teknik direktör Tolunay Kafkas, Gençlerbirliği maçını da kazanmaları halinde daha yukarılara oynayabileceklerine dikkat çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: