Trabzonspor, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor

Trabzonspor, Süper Lig’de yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçıyla bu sezonki ilk galibiyetini almayı...

Trabzonspor, Süper Lig’de yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile yapacağı maçıyla bu sezonki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.
Sezonuna deplasmandaki 1-1’lik Manisaspor beraberliği ile başlayan bordo-mavililer, 2. haftada evinde ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 yenilmiş, 3. haftadaki maçta da deplasmanda Samsunspor’a 1-1 berabere kalarak bu sezon 3 puanla tanışamamıştı.
Ligdeki kötü gidişe son vermek isteyen Trabzonspor’da, tüm planlar Karabük maçını kazanmak üzerine yapılıyor. Bordo - mavililer, bu maçla hem ligdeki galibiyet özlemine son vermek hem de Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki hafta Salı günü Lille ile yapacağı maç öncesi moral bulmak istiyor.
Trabzonspor’’da sakatlıkları devam eden Piotr Brozek, Robert Vittek, Tayfun Cora, Barış Özbek ve Onur Karabük maçında forma giyemeyecek.
Trabzonspor ile Karabükspor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’da başlayacak müsabakayı Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Kemal Yılmaz yapacak.
Trabzonspor'un maça şu muhtemel 11’le çıkması bekleniyor; Tolga, Celustka, Giray, Mustafa (Glowacki), Cech, Colman, Zokora, Adrian (Volkan), Halil, Burak ve Henrique.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz