Trabzonspor - Manisaspor maçı canlı anlatımı

Trabzonspor Manisaspor karşılaşıyor. Türkiye Kupası'nda istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, bu akşam oynanacak karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor. Manisaspor ise kupadaki iddiasını sürdürmek istiyor. 

Türkiye Kupası B Grubu karşılaşmasında Trabzonspor Manisaspor'u evinde konuk ediyor. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmadan ev sahibi ekip galibiyetle ayrılmak ve kupada galibiyetle tanışmak istiyor. Öte yandan Manisaspor ise iddiasını devam ettirmek istiyor. Karşılaşmada orta hakem olarak Deniz Ateş Bitnel görev yapacak. Cemal Bingül ve İbrahim Bozbey ise yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Bu akşam saat 20.30'da yayınlanacak karşılaşmayı Atv canlı yayınlayacak.

TRABZONSPOR - MANİSASPOR MAÇI CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYIN

Reklam
Reklam

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 20.30

Yayın: ATV / Mynet.com

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Cemal Bingül, İbrahim Bozbey

Trabzonspor: Fatih Öztürk, Carl Medjani, Mustafa Akbaş, İshak Doğan, Aykut Demir, Salih Dursun, Serdar Gürler, Soner Aydoğdu, Kevin Constant, Mustapha Yatabare, Waris Majeed

Teknik Direktör: Ersun Yanal

Manisaspor: Murat Demir, Erdi Öner, Tayfun Cora, Süleyman Çelikyurt, Kaan Aşnaz, Oğuzhan Kayar, Metin Yüksel, Mustafa Sarp, İsmail Köse, Nikolai Dimitrov, Oğuzhan Palaz

Teknik Direktör: Taner Taşkın

Ersun Yanal'ın gelişiyle ligde toparlanmaya başlayan Trabzonspor, kupada ise beklenilen sonuçları almayı başaramadı. Geride kalan 2 maçta Trabzonspor 2 beraberlik aldı. Bu akşam Manisaspor maçından galibiyet hedefleyen Karadeniz temsilcisi puan kaybetmek istemiyor. Öte yandan Manisaspor ise kupada iddiasını sürdürmenin peşinde. Bu sebeple her iki takımda puan çıkarmak için oldukça sıkı bir mücadeleye girecek.

Bu duruma rağmen Trabzonspor'un karşılaşmaya as futbolcularla çıkması beklenmiyor. Ligde forma şansı bulmakta zorlanan isimlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele etmeleri bekleniyor. Manisaspor'un ise galibiyet için ideal 11 ile sahada olması bekleniyor.

Reklam
Reklam