Trabzonspor masaya oturacak

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, takım olarak ilk yarıya göre ikinci yarıda çok iyi gittiklerini belirterek sezon sonu sözleşmesi bitecek olan teknik direktör Vahid Halilhodzic ile Mart ayı içinde masaya oturacaklarını söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Danone Küçükler Futbol Trabzon İl Birinciliği maçını izleyen Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, İHA'ya açıklamalarda bulundu. Ligde üçüncülük hedeflerine ulaşabilmek için Galatasaray maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Sayitoğlu, "Galatasaray maçına çok iyi hazırlandık. Üçüncülük hedefimize ulaşabilmemiz için kesin galip gelmemiz gereken bir maçtı. Takım olarak iyi mücadele ettik. 1-0 öne geçmemize rağmen galibiyeti koruyamadık ve Galatasaray ile puanları paylaştık" dedi.

Reklam
Reklam

Trabzonspor'un ilk yarıya göre ikinci yarıda çok iyi bir düzeyde olduğunu ifade eden Haşim Sayitoğlu, "Trabzonspor'u toparlamaya çalışıyoruz. Hem teknik heyet, hem de futbolcular olarak çok iyi gidiyoruz. İlk yarıya oranla çok iyi bir düzeydeyiz. Bir takım olma havasını yakaladık. Eksiklerimiz var. Bunları hem çalışarak, hem de sezon sonunda yapacağımız transferlerle gidermeye çalışacağız. Yeni sezonda çok daha heyecanlı, çok daha koşan, mücadele eden diri ve sonuca giden bir takım oluşturacağız" şeklinde konuştu.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic ile Mart ayı içinde masaya oturacaklarını kaydeden Sayitoğlu, "Sezon

sonunda sözleşmesi bitecek olan Vahid Halilhodzic ile bu ay içinde masaya oturacağız. Kendisi bize şartlarını sunacak, biz de yönetim kurulu olarak kendisine çalışma şartlarımızı ve hedeflerimizi anlatacağız. Hocamız bizden memnun, biz de hocamızdan memnun kalırsak yolumuza devam edebiliriz" diye konuştu.

6 aylık cezasının dolmasının ardından Galatasaray maçında attığı golle sahalara dönen Gökdeniz Karadeniz'in Türkiye'nin sayılı oyuncularından biri olduğunu belirten Haşim Sayitoğlu, "Gökdeniz, Türkiye'nin sayılı oyuncularından biri, biz onu sahiplendik. Bugüne kadar olan sıkıntılarına yardımcı olmaya çalıştık. O da Galatasaray maçında formasını giydi ve golünü attı. Hem kendisi adına, hem de bizim adımıza sevindirici bir durum. Gökdeniz Trabzonspor'un sözleşmeli bir oyuncusu, gidip- gitmeyeceğine yönetim kurulu karar verir. Gökdeniz'in gidip-gitmeyeceği gündemimizde yok. Menajerinin Trabzon'a gelmesi doğaldır. 6 ay sonra futbol sahalarına dönen bir oyuncunun güzel gününde herkesin yanında olması kadar doğal bir şey olamaz" dedi.

Reklam
Reklam

Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Normal oyunu izlememiz devam ediyor. Resmi bir organizasyonun içinde değiliz. Zamanı geldiği zaman beğendiğimiz oyuncularla görüşmelerimiz olacak" açıklamasını yaptı.