Trabzonspor, Mehmet Çakır’ı resmen açıkladı

Trabzonspor kulübü, bir süredir Kardemir Karabükspor’a satılacağı konuşulan Mehmet Çakır için resmi açıklamayı yaptı. Bordo...

Trabzonspor kulübü, bir süredir Kardemir Karabükspor’a satılacağı konuşulan Mehmet Çakır için resmi açıklamayı yaptı.
Bordo - mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Mehmet Çakır'ın Kardemir Karabükspor Kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.” ifadelerini yer verildi.
UEFA tarafından Şampiyonlar Ligi’ne alındıktan sonra kadrosunu güçlendirmek için transfere hız veren Trabzonspor, Volkan Şen ve Marek Cehc’den sonra Ankaragücü'nde forma giyen Marek Sapara'yı renklerine bağladığı bildirildi. Futbolcu ve kulübü ile her konuda anlaşan bordo - mavili ekibin, Sapara’ya bugün resmi sözleşmeye imza attırması bekleniyor.
Bu arada, Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda İnter ile oynanacağı maçın seyahat programı da belli oldu. 12 Eylül Pazartesi günü THY'ye ait özel uçakla saat 14.30'da Trabzon'dan İtalya'nın Milano kentine hareket edecek olan bordo - mavili kafile, 14 Eylül’de oynanacak maçın ardından yine THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a dönecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz